Vi du vite mer om GLOBUSEN ? Dobbel Klikk på "REVOLVERMAPS" for å se statestikk o.l. De røde prikkene, er land og steder som har besøkt Nettavisen. Want to know more about Globus? Double-click the "REVOLVER MAPS" to see statistics etc. The red dots are countries and places that have visited online newspaper. >>>>>>>>>>>>>>> SPANIA VÆRET I VILLAJOYOSA I DAG.
Instagram
Vi er her for deg, TIPS OSS - Nordiske Nyheter & Internationalt. FØLG MED OSS !

VELKOMMEN TIL VestKystAvisene: - Dagens nyheter: Sist Oppdatert: Døgnet rundt - Sist Redigert: Fredag 5 febr. 2016

I disse Tour De France dager !

Det er også grunn til å stille spørsmål ved Unicefs dømmekraft knyttet til vurderingen av konsekvensene av sine holdninger. Hvordan tror Unicef de aktuelle miljøene vil oppfatte en vingling og ettergivenhet i spørsmål som dette? Tror Unicef at kravene vil bli færre i tiden som kommer når vi etter hvert har blitt vant til disse barnebrudene? Er dette dialog i praksis?


Unicef åpner opp for barneekteskap i Norge KJELL SKARTVEIT

Publisert 05.02.16

Unicef åpner opp for barneekteskap i Norge KJELL SKARTVEIT

FNs barnefond Unicef åpner for at det i noen tilfeller kan være best at barnet får fortsette i det inngåtte ekteskapet etter at det er komme til Norge, og kommunikasjonssjef Merete Agerbak-Jensen sier til Vårt Land:

 Det kan være noen tilfeller der det ikke er til beste for barnet at vi strikt følger loven og skiller partene i et slikt ekteskap. Det kan gjelde i forhold der de som er gift ikke er altfor unge, er relativt jevnaldrende, er i en helt frivillig og noenlunde likeverdig relasjon, og kanskje har felles barn

Hun understreker overfor Vårt Land at barneekteskap i utgangspunktet er uakseptabelt, og at slike ekteskap bare helt unntaksvis kan få fortsette i Norge:

Dessverre vet vi at altfor mange barneekteskap i realiteten er tvangsekteskap basert på utnyttelse. Ikke sjelden blir unge døtre solgt av fattige foreldre som velger å gifte bort barnet for å sikre forsørgelse.

Selv med sine forsikringer om at barneekteskap i utgangspunktet er uakseptable, er det noe med den manglende prinsippfastheten som skremmer, for det er noe surrealistisk å høre en representant for Unicef si at det kan være best for barn å bli værende i et ekteskap. Bare det å åpne opp for den typen vurderinger viser vi ikke lenger vet hva vi selv tror på, alt er blitt relativt.

Det er også grunn til å stille spørsmål ved Unicefs dømmekraft knyttet til vurderingen av konsekvensene av sine holdninger. Hvordan tror Unicef  de aktuelle miljøene  vil oppfatte en vingling og ettergivenhet i spørsmål som dette? Tror Unicef at kravene  vil bli færre i tiden som kommer når vi etter hvert har blitt vant til disse barnebrudene?

Er dette dialog i praksis?

Kilde:

0 kommentar(er)

Hva mener du ??? - det kan ikke bli annet en ett svar på dette !

Husdrømmen i Spania ble et mareritt.(Publisert VKA 02.02.16 ) Kilde abpworldgroup.com


Husdrømmen i Spania ble et mareritt.

Husdrømmen i Spania ble et mareritt.

Husdrømmen i Spania ble et mareritt.

ABP World Group`s Martin Waage og Carl Petter Endresen er medvirkende som rådgivere i denne episoden.

Insider Max Novemberfilm

ABP World Group™ i Insider på Max kommende Mandag klokken 21.30

Verst på Mallorca

De minst trygge av de større byene i Spania er Palma de Mallorca, hvor 56 prosent av befolkningen har blitt utsatt for kriminelle handlinger i perioden 2010-2014, ifølge studien.

Deretter følger Alicante og Sevilla med 55 prosent, og Madrid med 53 prosent.

Las Palmas de Gran Canaria plasserer seg litt under midten på utrygghetsskalaen med 37 prosent. Minst utrygg er Badajoz, hvor 26 prosent har blitt utsatt for kriminelle handlinger.

43 prosent på Kanariøyene

Regionsmessig er det minst trygt i Levanten, hvor Spanias største turistområder ligger, Madrid og Navarra.

I regionen Kanariøyene har 43 prosent blitt utsatt for kriminelle handlinger. I regionene på solkysten er andelen 51-52 prosent, og på Balearene 50 prosent.

Kanariøyene er dermed den tryggeste av de største turistdestinasjonene i Spania.

 

Merk: ABP world Group™ kan hjelpe deg om du blir utsatt for svindel, utpressing og lignende i utlandet. Vårt omfattende internasjonale kontaktnett, samt vår kapasitet til å etterforske, forebygge og iverksette mottiltak gjør at vi nå i snart 14 år har løst krim og bortføringssaker verden over.

 

Uncategorized

 
Husdrømmen i Spania ble et mareritt.2

Husdrømmen i Spania ble et mareritt.2

Husdrømmen i Spania ble et mareritt.2

Litt generell informasjon om sikkerhetssituasjonen i Spania:

Spania har blitt en av de viktigste utenlandsbasene til Napoli-mafiaen, også kjent som     Camorraen.

34 italienske mafiabosser har blitt arrestert i Spania de siste ti årene.

Ifølge spansk politi er det italiensk mafia som styrer kokainhandelen i landet.

Minst 24 italienske mafiaklaner opererer i Spania, sier politiet til 20 Minutos.

De siste ti årene har 34 ledere fra Camorra (Napoli), N´Drangueta (Calabria) og Cosa Nostra (Sicilia) blitt arrestert her i Spania.

Mafiabossene skal ha blitt tiltrukket av godt klima, samt kulturelle og språkmessige likheter mellom Spania og Italia.

Landet er også en naturlig inngangsport for narkotika fra andre verdensdeler, sier en representant for politiet til 20 Minutos.

“Minst 69 personer er pågrepet i forbindelse med en politiaksjon mot georgisk mafia i flere europeiske land, opplyser spansk politi”

 

ABP World Group™ i Insider på Max kommende Mandag klokken 21.30

– En perfekt strukturert og ekstremt hierarkisk internasjonal kriminell organisasjon, kontrollert fra Spania, og i hovedsak aktiv innen tyveri, innbrudd og viderebehandling av tyvegods fra flere land, spesielt Sveits, heter det videre i den sveitsiske uttalelsen.

Ledelsen av gruppen i Spania sies å ha ført et meget rolig og upåfallende liv mens de ledet den kriminelle virksomheten. De ble arrestert, siktet for smugling av narkotika og våpen, utpressing og planlegging av drap, opplyste en kilde i Spania.

I Spania hevdes det at russisk mafia kontrollerer 90 prosent av all narkotika- og våpenhandel.

Europeisk politi har pågrepet 15 personer som mistenkes for å ha tvunget unge rumenske kvinner til å jobbe som prostituerte i Spania.

Valencia: Tre innbrudd i timen

Valencia er den regionen i Spania der innbruddstyver ser ut til å trives best. I løpet av årets ni første måneder ble det registrert nærmere 19.000 innbrudd. Det vil si i gjennomsnitt rundt 70 innbrudd per dag, eller tre innbrudd i timen.

Tallene som er hentet fra det spanske innenriksdepartementet viser at Valencia topper listen over denne typen vinningsforbrytelser, etterfulgt av Catalonia.

Årsaken til at Valencia og Catalonia kommer dårligst ut skal ha sammenheng med det høye antallet ferieboliger i disse regionene.

“Ifølge en pressemelding fra Newswire har flere nordmenn har blitt gasset og rundstjålet i Spania. Gjensidige Nor Forsikring advarer nå ferierende nordmenn”

Uncategorized

Oppropppppp - Ja til båtliv i Galeivågen !

Publisert 27 jan. 2016 (red.)

Ja til båtliv i Galeivågen STAVANGER

Ja til båtliv i Galeivågen

Gi din stemme her

Vi vil beholde båtplassene og bryggene i Galeivågen. Nå må kommunen slutte å mobbe båtfolket!

Marina Varde Økologisk Kolonihage.

13 JAN. 2016

Vi er i Spania - Villajoysa i Alicante Provincen.

SPANIA - EVIVA ESPANÁ JEG HAR DERFOR INNTIL VIDERE BEGRENSET ADGANG TIL INNTERNET OG SIDENE BLIR SPORADISK OPPDATERT.

Her finner du siste nytt om Spania

SISTE NYTT DØGNET RUNDT - LAST NEWS - Nordiske og Internasjonale Nyheter - mest leste !

TV2 - Nyheter døgnet rundt

2017-03-23 17:28:38
Nu har du chancen igen: Nordlyset kan blafre på himlen over Danmark i aften og i nat

Nordlys fotograferet over Kattegat fra Djurslands nordkyst den 1/3 2017 kl. 23.30. Dis over Djursland gjorde, at nordlyset blev noget sløret - om end stadig var imponerende flot.

Så du ikke nordlyset de sidste par nætter omkring midnat, så har du endnu en chance. For i aften og i nat er der fortsat mulighed for at se nordlyset blafre over Danmark.

Den geomagnetiske stor...

TV2
2017-03-23 14:47:11
Se billedet: Nordlyset viste sig igen på himlen over Danmark

Nordlyset viste sig igen på himlen over Danmark natten til torsdag. Her er vi ved Djurslands nordkyst lige efter midnat.

En geomagnetisk storm, som har raset langt over vores hoveder i et par dage nu, gav endnu en gang det smukkeste nordlys over Danmark.

Lige efter midnat var Valther Jørgensen klar med sit kamera...

TV2
2017-03-23 11:48:18
Så lang en sky har du garanteret ikke set før

Skygader over Nordjylland.

Kiggede man op på himlen i går, så man sikkert de for foråret så karakteristiske 'vattotskyer', som er klassiske forårstegn.

Og man så måske også, at mange af cumulusskyerne, som er den meteoro...

TV2
2017-03-23 7:34:21
Forårsvarme på vej: 15 grader i weekenden

Arkivfoto

Vi har i de seneste dage kunnet nyde flot forårsvejr - og nu tyder alt på, at også forårsvarmen er på vej tilbage, så vi i weekenden kan få det flotteste forårsvejr, man kan forestille sig med tempera...

TV2
2017-03-23 7:31:23
Efter iskold morgen: Her får du fuld blus på forårssolen

Der venter os en flot forårsdag med masser af sol efter en kold og stedvis tåget morgen.

Når morgenens frost og stedvise tåge er overstået, venter der de fleste af os en fantastisk torsdag med masser af sol og svage vinde.

Man har udsigt til allermest sol i Jylland, hvor man får so...

TV2
2017-03-23 6:53:19
Pas på glatte veje: Iskold forårsmorgen med udbredt frost

Der er risiko for rimglatte veje i hele landet til morgen.

Vær særlig opmærksom i morgentrafikken, for der er risiko for glatte veje i hele landet, og mange steder er der desuden rimtåge - især i Jylland.

Så selvom kalenderen er langt inde i foråret og...

TV2
2017-03-22 17:05:56
Mulighed for nordlys over Danmark i aften og i nat

Nordlys

Så du ikke nordlyset sent i går aftes, så har du endnu en chance. For i aften og i nat er der fortsat mulighed for at se nordlyset blafre over Danmark.

Den geomagnetiske storm, der tirsdag ramt...

TV2
2017-03-22 10:10:33
Imponerende video: Nordlyset viste sig over Danmark i nat

Nordlys over Sakskøbing natten til onsdag d. 22. marts 2017.

Klokken havde netop passeret midnat, da Mikael Stryger fra Sakskøbing på Lolland satte sit kamera til at tage billeder af nattehimlen, og det kom der en imponerende videosekvens ud af.

I tidsru...

TV2
2017-03-22 7:09:56
Er du blandt de heldige?: Her får man både sol og 10 grader

Forår

Efter en tirsdag med kraftige byger og barske vindstød venter der en onsdag med hæderligt vejr mange steder, og mod syd bliver det ligefrem forårsagtigt med sol og op til 10 grader.

Vi har dog ...

TV2
2017-03-21 18:33:04
Vildt forårstegn: Det blæser 260 km/t lige over Danmark

Jetstrømmene er bånd af kraftige vinde hele vejen omkring jorden. En af jetstrømmene blæser lige hen over Østdanmark til aften.

Måske er man blevet ramt af et af dagens kraftige vindstød, som har været oppe på stormstyrke i forbindelse med intense regn- og haglbyger, men de vindstød er for intet at regne i forhold til den ...

TV2
2017-03-21 16:22:37
Her blev en forårsdag pludselig forvandlet til vinter med glatte veje

En haglbyge ramte Herning tirsdag formiddag, så gader og stræder

Da en kraftig haglbyge sidst på formiddagen bevægede sig ind over Herning, blev dagen nærmest forvandlet til en vinterdag med lave temperaturer, og vejene blev spejlglatte - for en kort bemærkning...

TV2
2017-03-21 12:27:34
Skal vi have 15 grader i weekenden?: Prognoserne er kommet i forårshumør

Madum Sø i Himmerland den 15. marts 2016.

Når et højtryk i weekenden ser ud til at skulle placere sig over de Britiske Øer, stabiliserer det vejret over Danmark - og det kan sende termometrene op på 15 grader.

Varmest bliver det givetv...

TV2
2017-03-21 9:50:32
Her er risikoen for byger og kraftige vindstød størst

Risiko for byger kl. 18.

Selvom dagen begyndte med tørvejr i hele landet og solskin mange steder, står den på både byger og blæst hen over eftermiddagen og aftenen.

Så hvis du skal udenfor senere på dagen, er der risik...

TV2
2017-03-21 6:59:19
Kraftige byger med hagl og slud på vej mod Danmark

Haglbyger over Vendsyssel ved E45 tæt på Hjørring.

Så er det med at få pakket regnfrakken, hvis man er på vej ud af døren, for kraftige byger med både slud og hagl rammer Danmark i eftermiddag.

Efter en klar og tør morgen, hvor man kan nyde sol...

TV2
2017-03-20 15:12:38
Husk regntøjet: Her regner eftermiddagen væk

Still

Turen hjem fra arbejde kan blive en særdeles våd affære i størstedelen af landet, idet et udbredt regnvejr netop nu breder sig ind over hele landet fra sydvest.

I en stor del af landet regner d...

TV2
2017-03-20 9:19:49
Jævndøgn i dag: Nu begynder sommerhalvåret

I dag klokken 11.28 står Solen lodret over (det der er kendt som i 'zenit'), over Ækvator - og de næste tre måneder fortsætter Solen med at stige på himlen indtil sommersolhverv, hvor den står lodret over Krebsens vendekreds

Om få timer - klokken 11.28 står Solen i zenit over Ækvator 60 km sydvest for Kasangani i den Demokratiske Republik Congo.

Det markerer overgangen til sommerhalvåret på den nordlige halvku...

TV2
2017-03-20 7:14:31
Drivvåd mandag: Her får vi allermest regn

Arkivbillede

Selvom dagen starter tør, og der nogle steder i den vestlige del af landet kan være lidt morgensol, så skal man absolut ikke sætte næsen op efter tørvejr i dag.

Et udbredt - og ganske mass...

TV2
2017-03-19 10:33:20
Se billederne: Så vildt vintervejr har vi før haft den 19. marts

Bilen graves fri på Sydvestfyn under snestormen den 19. marts 2001

Kalenderen siger forår - og vi skriver den 19. marts. Alligevel er der sne og slud på vej mod Danmark.

Og netop dagen i dag - den 19. marts - har i nyere tid budt på vintervejr, som får søndagens s...

TV2
2017-03-19 7:42:47
Se prognosen: Her kan der falde sne i dag

xx

Selv om det ifølge kalenderen er forår, så skal man flere steder i landet foreberede sig på vinterligt vejr i dag, når en front med nedbør bevæger sig op over Danmark i løbet af søndagen.

Fronten b...

TV2
2017-03-18 13:46:24
Vintervejret fortsætter: Nyt snevejr på vej mod Danmark

Snevejr i Ørum i Midtjylland lørdag morgen den 17/3 2017. Sådan kan det komme til at se ud flere steder i landet en overgang i løbet af søndagen.

Vi har endnu ikke set det sidste snefnug over Danmark i denne omgang. Et nyt snevejr skal ind over Danmark allerede i morgen.

Snevejret kommer i forbindelse med en frontzone, der skal erstatte ...

TV2

Publisert 06.10.2015

Opsigtsvækkende EU-dom: Facebook-brugeres data er ikke sikre i USA ! Kilde: TV2.dk

Af Ritzau 

Europæiske Facebook-brugeres personoplysninger er ikke automatisk tilstrækkelig beskyttet i USA.

EU-Kommissionens beslutning om at acceptere amerikansk datasikkerhed er derfor ugyldig, hedder det i en opsigtsvækkende dom fra EU-Domstolen.

Det er samtidig en dom, der vil få konsekvenser for andre virksomheder, der ligesom Facebook overfører data fra Europa til servere i USA.

Det er den østrigske jurist Maximillian Schrems, der har startet sagen efter den amerikanske whistleblower Edward Snowdens afsløringer af omfattende overvågning udført af den amerikanske sikkerhedstjeneste NSA.

Maximillian Schrems mener, at Snowdens afsløringer viser, at der ikke er nogen meningsfuld beskyttelse af hans egne og andre europæiske Facebook-brugeres personlysninger i USA.

Østrigeren har derfor klaget til den irske datakommissær over, at hans data ikke er tilstrækkelig beskyttet mod overvågning.

Herefter har den irske højesteret spurgt EU-Domstolen, om den har beføjelser til at se på sagen på trods af EU-Kommissionens accept af amerikansk datasikkerhed.

Og de irske domstole har beføjelser til at behandle Schrems klage, siger EU-Domstolen nu.

Men EU-Domstolen er af egen drift gået et skridt videre og har samtidig erklæret EU-Kommissionens beslutning om at acceptere USA som en såkaldt "safe harbour", når det gælder datasikkerhed, for ugyldig.

Sagen er rejst i Irland, fordi europæiske Facebook-brugere netop indgår en aftale med Facebook i Irland, når de opretter sig på det populære sociale medie.

Jan-Arild Knutsen

Publisert 05.10 2015

Stavanger mann som reiser strand og land rundt i USA - Canada - Bor i Torrevieja is a seaside city and municipality located on the Costa Blanca in the province of Alicante, in south-eastern Spain. Torrevieja lies about 30 miles south of the city of Alicante and has a population of 104,000 .

Jeg reiser verden rundt 7-8 mndr pr år og er nå på en 4 mndrs tur. Begynte med bil fra New York til Seattle med besøk på en rekke norske "settlements" samt turistattraksjoner. Publiserer bilder her på FB fra stedene jeg besøker. Er må i Marina del Rey, LA.

Finn han på facebook

TV & Musikk Video kommer på en egen side - Internasjonal " RADIO Norge i Spania."

Nemlig,.

Kommer noe hver dag fremover.

Slik ønsker vi å få til et bofellesskap - gjerne eldre og yngre, der hjelper de eldre pensjonister !

Ja Danmark er et dejlig land, særlig når det er blå himmel !

Ja Nettavisene som taler sitt eget språk - der andre svikter - kontakt oss gjerne om du har en sak du brenner for og som du vil ha mediadekning på din sak !

Forsker nytt

MER VANN: Smeltende is, eksplosjonen av varmere sjøvann og smeltende fjelltopper er det forskere tror er årsaken til det stigende havet. Se videoen som viser det stigende havet - fra verdensrommet. Video: NASA

NASAs nye bilder viser hvordan kloden slukes av havet - og det er trolig ingenting vi kan gjøre med det Havninvåene vil stige mer enn antatt, mener NASA.

Frykter IS vil knuse denne oldtidsbyen: Har minelagt uerstattelig verdensarv Ifølge krigsobservatører.

Dagbladet): I slutten av mai inntok Den islamske staten (IS) den verdensberømte oldtidsbyen Palmyra. Ikke lenge etter at IS-krigerne tok kontroll over den historiske byen, tilkjennega arkeologer sin frykt for at viktig verdensarv kan gå tapt.

IS er nemlig kjent for å rasere viktige historiske bygninger og kulturgjenstander når de tar kontroll over et område. 

Les mer her

«Den Hvite Dame» beundres verden rundt, men skipet har en mørk og voldelig fortid - Torturister kledd i svarte masker.

TORTURSKIP: Denne uka er det 113 meter lange og 48,5 meter høye skipet i London, og selv om det ikke er en del av selve arrangementet i den engelske hovedstaden har det skapt reaksjoner. Skipet ble nemlig i 1973, 20 år etter at det ble sjøsatt, brukt som torturkammer under regimet til den chilenske diktatoren Augusto Pinochet. Det er i følge The Guardian ettertrykkelig bevist i rapporter fra en rekke menneskerettighetsorganisasjoner. Foto: US Navy

«Den Hvite Dame» beundres verden rundt, men skipet har en mørk og voldelig fortid

Kongen av blues er død Blueslegenden B.B. King er død, 89 år gammel.

Publiser 15 mai 2015

Kongen av blues er død Blueslegenden B.B. King er død, 89 år gammel.

King hadde nylig kommet hjem igjen etter et kort sykehusopphold, der han ble behandlet for høyt blodtrykk og diabetes, melder Sky News.

Hans familie bekreftet overfor The Los Angeles Times i april at sangeren var innlagt på sykehus, men datteren sa senere at det gikk «mye bedre med ham». Ifølge datteren fikk han behandling for dehydrering forårsaket av diabetes 2, en diagnose legene ga ham for over 20 år siden.

I oktober i fjor måtte B.B. King avlyse en turné etter at han ble syk under en konsert i Chicago.

Riley B. King ble født 16. september 1925 i Mississippi. Han har vært svært viktig for bluesmusikken og har etter hvert markert seg som både musiker, gitarist, låtskriver - og produsent.

B.B. King har også gjestet Norge flere ganger og holdt konserter, blant annet i Molde, i Kongsberg og i Trondheim.

I juni i 1987 spilte han i Kongeparken på Ålgård. Aftenbladets anmelder var den gang storfornøyd:  "Kongeparken har sjelden båret navnet med større rett enn mens B.B. King hersket der."  Artisten skulle også ha spilt i Stavanger i 1999, men den konserten ble flyttet til Kristiansand.

Rolling Stone har blant annet kåret ham til den største nålevende gitarist og den tredje største noensinne - bare forbigått av Jimi Hendrix og Duane Allman. Få er hedret og hyllet som King, blant annet har han fått innpass i Rockens æresgalleri.

Nesten like kjent som artisten selv, var hans Gibson ES-355-gitar, som han kalte Lucille. Gjennom Lucille leverte han toner som har påvirket andre gitarlegender som Eric Clapton til Stevie Ray Vaughan. (NTB)

Ja "Kem HUSKER Ikkje " Folk e' Løg'ne " I AFTENBLADET - men det løgna forsvant fra papir utgaven !

VESTKYSTAVISENE - Snart våkner Pressen Savner du den dype, gravende, undersøkende journalistikken? Vil du ha saftige avsløringer? Fortvil ikke. Fredag 1 MAI våkner Pressen & VestKystAvisene på EUROPA tur !

Besøk Nordens beste med Europas største........

Foto-aalesund-Havnevesen-3.jpg

For andre gang er Atlanterhavsparken i Ålesund kåret til Nordens beste akvarium. Anlegget med Europas desidert største selpark fester grepet som en nasjonal attraksjon.

Natur­attraksjoner  Geirangerfjord HøstMuseum og gallerier Opplevelses­senter Sommer Jakt og fiske Ålesund & Sunnmøre Sightseeing og rundturer Barn og familie Vandring og fjellturer Helse og velvære Sport og friluftsliv Kristiansund & Nordmøre Vår Historie og kulturarv Ski og vinter Turistveger og utkikkspunktMolde & Romsdal Vinter

AirVPN - The air to breathe the real Internet.

A VPN based on OpenVPN and operated by activists and hacktivists in defence of net neutrality, privacy and against censorship.
A VPN tunnel encrypts your connection to the Internet. This impenetrable tunnel prevents criminal organizations, your ISP or even your government to spy on your communications

Prisdryss over VG under Nordiske mediedager

Publisert 20.04.15

REKLAMETIDEN ER UTE FOR LEBARA - derfor søker jeg nye !

 AFTENBLADET - Snart våkner Pressen Savner du den dype, gravende, undersøkende journalistikken? Vil du ha saftige avsløringer? Fortvil ikke. Fredag 1 MAI våkner Pressen & VestKystAvisene på EUROPA tur ! http://www.vestkystavisen.eu/
  • Gabriel Johansen Werner Det blir ingen motorvei - der det kan ungås - kjekkere med disse paralel veiene - ingen bompenger der - ingen hastverk - skal følge Vej A 11 mot Tyskland - holder meg langs kysten - også vei nr. 5 fra Tyskland mot Hamburg - så mot Oldenburg vei 5 og så mot Groningen i NL.
  • Gabriel Johansen Werner Via A7 7 t 32 min - det er 749 km Vanlig kjøretid er 6 t 54 min. Så er eg i Nord Holland og der blir jeg nok noen dager - skal også innom Zwolle, er noen jeg skal besøke der.
  • Gabriel Johansen Werner Trenger en sjafør til den lille bilen 
    Interessert i rettigheter, kan skje mye rart under vei's - alt vil bli filmet - tror ikke Aftenbladet er interessert, men de skulle bare visst ! Hva det går ut på ?! Kanskje TVN er intr. ??????? Kontakt meg på Tlf elle Epost - finner du nederst på siden. (Oppdateres.)
- Ja dette ser jo mega bra ut.

SIDEN ER UNDER OPPGRADERING !

Vi er her for deg, TIPS OSS

VELKOMMEN TIL VestKystAvisene: - Dagens nyheter:

Her er vi.

Adresse
Villajoyoa
Rutevejledning

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail med nyheder

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet

0 kommentar(er)

Ja her kan gi en kommentar til det du leser på denne siden. KLIKK HER for å skrive.